Mitt nästa uppdrag…

Min första månad tillbaks i Sydafrika kommer jag spendera tillsammans med en grupp av 20 australiensare. Vi kommer resa genom S.A, besöka viktoria fallen och avslutar resan med en veckas safari i Kenya. Just nu sitter jag och pluggar rutten, de olika hotellen och aktiviteterna vi kommer göra.

Detta uppdraget är för ett företag i Australien som jag jobbat åt till och från sen 2006 och de är utan tvekan det bästa företaget att jobba för. Ska bli superkul!
Vi kommer bo riktigt fint hela vägen el vad sägs om dessa hotell:
Royal Livingstone Hotel– Victoria falls
Sarova Stanley Hotel- Nairobi Kenya
Ol Tukai Lodge– Amboseli, Kenya
Ja, listan kan göras lång. Vi kommer vara borta en hel månad så det är många platser som kommer besökas.
Jag kommer självklart försöka uppdatera bloggen med jämna mellanrum…
Förutom jobb förberedelser är det mycket annat jag måste få färdigt innan jag åker. Fredric kommer ju vara kvar i Sverige ca 6 veckor till så han kommer fixa allt med lägenheten men det är ändå en hel del som behöver fungera här på svenska kontoret medan vi är borta.
(Visited 119 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.