Mellanlandning i Amsterdam

Snart framme!
Resan har gått helt ok förutom att planet blev jättevarmt under natten så det var svårt att sova. Måste erkänna att jag inte är vidare imponerad av KLM’s plan el mat om man jämför med Turkish, men det är skönt att slippa den irriterande mellanlandningen i Johannesburg iallafall… Ala bolag har sina för och nackdelar helt enkelt.

Här på Schiphol flygplats har vi shoppat lite och nu sitter vi och fördriver tiden med lite slö-surfande..gillar att man får 60 min gratis wi-fi. per enhet…så nu har jag snart använt upp min första timme på ipaden och sen blir det lite mail på datorn…

Är tydligen bara ca 10 grader ute och jag känner mig aningens felklädd i min kjol och sandaler men ni som känner mig vet att det krävs mycket mer än så för att jag ska ta fram långbyxor.

Sverige, Here we come!

(Visited 132 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.