Lucka 7: Sydafrikaexperten växer

Vi har ju länge varit i valet och kvalet om vi ska anställa mer personal och nu kan jag stolt berätta att vi fått förstärkning på vårat Sydafrikanska kontor.

Nu har nämligen Ursula börjat jobba heltid hos oss.

Ursula har sedan många år tillbaka varit delaktig i företaget i en mindre skala och skött en del administrativa sysslor när jag varit ute och guidat el som nu, är i Sverige en längre period. Tanken har alltid varit att hon en dag skulle kunna sluta sitt vanliga jobb i Kapstaden, för att satsa på detta tillsammans med oss och nu har den drömmen blivit verklighet!

Känns fantastiskt kul och planen är att hon kommer ta över en stor del av mina administrativa uppgifter så att jag kan fokusera mer på produktutveckling m.m och att hon så småningom även kan ta hand om våra engelsktalande kunder och utveckla den engelska delen av företaget (Ursula är ursprungligen från Namibia, men har bott i Sydafrika de senaste 15 åren).

En väldigt stor och viktig pusselbit som faller på plats, för att vi och företaget ska kunna utvecklas och växa…

Redan på fredag åker Ursula ut på sin första studieresa då hon ska flyga upp till Krugerområdet och besöka några av de safari-lodger som vi använder allra mest.

Bara lite avis…

(Visited 93 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Lucka 7: Sydafrikaexperten växer
  1. Jim Hunneyball skriver:

    This is great News Minna! Its good to see you going from strength to strength. Good luck Ursula, you have a great mentor in Minna. Keep it up and we look forward to continuing to look after your guests here at Hunneyball House in Stellenbosch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.