Lördags date

Precis hemkomna från bio. Blev ju ingen ordentlig date i onsdags när Fredric kom hem så istället bestämde vi oss för att laga lite god mat idag och sedan gå och se “Next Three Days” med Russel Crowe. Helt ok film tyckte vi båda två.

Till middag blev det fläskfile m gräddsås och blomkålsmos..
Riktigt gott!
Jag äter ju som ni vet enligt LCHF och det har gått förvånansvärt bra i snart 2 månader. Blev lite fusk när jag var hemma i Sverige men för övrigt är det inte alltför svårt att skippa socker och andra kolhydrater. Stora problemet för mig är att ställa om hjärnan till att fett är bra och att man ska få i sig tillräckligt med bra fett på en dag… Men tror jag hittat en ok balans nu. Detta är ju ingen kortsiktig diet som jag håller på med, utan tanken är att det ska vara en ny livsstil och då gäller det att hitta ett system som passar mig utan att jag tröttnar…

Annars har det inte hänt mycket här de senaste dagarna. Min mage är fortfarande inte hundra och Fredric är inte heller helt kry så vi har hållit oss hemma. Idag spenderade vi eftermiddagen ute i solen med att spela några omgångar Geni..helt ok lördag faktiskt!

(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.