Long Table Restaurant

Imorse hade jag och F bestämt att vi skulle åka på frukost-date. Blir väldigt mycket tid på kontoret just nu  så en kortare utflykt kändes välbehövlig.

Vi bestämde oss för att åka till Long TableHaskell Vineyards, granne med Rust En Vrede.

Här har de en supermysig restaurang som passar perfekt för frukost el lunch.

Detta är ett av våra absoluta favorit-områden i vindistrikten…Dels på grund av de vackra vyerna och för att det finns ett flertal riktigt bra vingårdar att besöka, med korta avstånd mellan…

Idag såg vi bl a ett gäng plockare fylla svarta backar med vad jag antar är den sista skörden på Bilton för i år.

Man börjar så sakteliga se hur vinrankorna börjar skifta färg och om några veckor kommer det vara gult, rött och orange så långt ögat når…

Efter frukosten gjorde vi en snabb vinprovning på Haskell, som har några helt fantastiska röda viner. Köpte bl a deras Haskell IV och Pillars Shiraz..sååå goda och nu gäller det bara att orka vänta några år innan de ska drickas upp.

Resten av dagen har vi spenderat på kontoret och det känns ovant men ganska kul med en ny arbetskollega (Fredric). Inka är självklart väldigt saknad men jag tror säkert att F kommer klara detta alldeles galant han också…

(Visited 91 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.