Lite mycket nu…

På annandag jul började de första förfrågningarna för jul och nyårsbokningar för 2013 komma in och sedan dess har det strömmat in mail så Sydafrika verkar bli ett himla populärt land att resa till på jullovet.

 Kul!

Denna tidiga efterfrågan på resor ett år framåt har gjort att vi haft mer att göra än någonsin tidigare (måste försöka få priser från olika B&B´s osv), och därför blir det också lite tyst här på bloggen. Förra året bokades de flesta jul och nyårsresorna i mars-april men i år verkar många ha insett att det gäller att vara ute i god tid…
Dessutom är det full rulle på guesthouset nu + att vi har massor med kunder utspridda över hela landet och fler på väg…och mitt i allt detta åker Fredric på en kort visit hem till Sverige i eftermiddag.
Han blir borta i 10 dar och under denna tid har jag besök av en god vän från Sverige: Anna-Karin…Vi pluggade ihop i Australien för en herrans massa år sedan och varit riktigt bra vänner sen dess.
Så…ja..Bloggen hamnar rätt långt ned på prio-listan just nu.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.