Leeedig!

Eller…typ.
Har bestämt att det inte ska spenderas massa tid på kontoret under jul så idag hoppas jag få ordning på den sista jul (!) bokningen och sedan kommer “Out of office reply” aktiveras ända fram till måndag. Ska bli underbart med lång ledigt!

Fortfarande massa flygkaos på grund av snöovädren i Europa så flera kunder utan bagage m.m så helt jobbfritt kommer det garanterat inte bli. Men jag är van att ha jour på jul så det är hel ok.

Imorgon ska julmaten fixas och jag börjar faktiskt se fram mot julen nu. Idag har vi haft mulet väder och det har faktiskt passat mig perfekt eftersom ingenting kunnat distrahera mig. Kl 17.00 är det semester som gäller!

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.