Lediga rum i Kapstaden över jul

Vi har sedan slutet på mars tackat nej till förfrågningar från resenärer som planerar åka till Kapstaden över jul och nyår eftersom mycket redan är uppbokat och vi gärna inte använder ställen som vi inte själva känner till.

Dessutom innebär ofta jul och nyårs-bokningarna ganska mycket mer jobb än “vanliga bokningar” eftersom man nästan alltid spenderar betydligt fler timmar på att hitta boende som passar, men inte får några större marginaler… Går helt enkelt inte ihop rent ekonomiskt och eftersom vi har gott om förfrågningar för resten av säsongen, lägger vi hellre mer energi och tid på dessa… Ett beslut som vi är nöjda med även om det alltid är tråkigt när man får tacka nej till bokningar.

 

Men iallafall…Om det är någon som halkat in på bloggen i jakt på boende just över den perioden, så kan det vara värt att kolla upp Villa Cape Adventures.

vca-rum

Trevligt och prisvärt B&B i utkanten av Kapstadens centrum, med svensktalande personal. Perfekt läge på kort gångavstånd till Kloof Street och ett myller av restauranger runt knuten…

De har nyligen fått en ganska stor avbokning och just nu finns det fortfarande några lediga rum mellan 22-29 dec så kika där!

Pris: R745 per person och natt inkl frukost. (Motsvarar ca 450kr per person). Sååå prisvärt!

Antrim Villa, ett annat mysigt boende i en annan populär del av Kapstaden: Green Point, har också fått en avbokning så även där kan man ha tur och hitta enstaka lediga rum mellan 18-25 dec... Kostar från R975 per person och natt och uppåt.

antrim-pool

Antrim Villa

 

 

 

(Visited 362 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.