Lådmannen & Badrums ekorren

I helgen är det bara packning och målning m.m som gäller. På måndag morgon kommer flyttbilen och vi är inte på långa vägar klara…Eller..vi har alltid varit så här..vi skjuter upp allt till sista minuten och när vi väl sätter igång har vi ett ganska välfungerande system.

Tog en kort paus för lunch och lite Rosé vin ute på balkongen (helt UNDERBAR höstdag ute med ca 23-25 grader) och räknade på hur många ggr vi flyttat bara sedan jag och Fredric träffades för 3.5 år sedan.

6ggr!

Som med alla “stress-moment” hittar man alltid nya sidor hos sin partner vid sådana här tillfällen och nu har jag konstaterat att jag lever ihop med låd-mannen.

Fredric samlar på lådor.

Eller rättare sagt: Han slänger inte EN ENDA låda! Tänkte inte så mycket på det i början men kommer ihåg att när vi skulle flytta ur hans lägenhet i Sverige som han hade bott i ca 8 år, så var hela hans vind fylld med alla sorters smålådor…skolådor, original förpackning till dator, micro, strykjärn osv…

och nu är det likadant.
Alla förpackningar som jag trodde slängdes vid inköp, har nu trollats fram.
Så hela vårt bohag är uppdelat i hundratals småkartonger!
Vi har våra glas packade i sina originalförpackningar, hårblås, kastruller, strykjärn, brödrost osv…

Herregud!

Men som tur är så har han själv insett sitt samlande och gått med på att slänga det mesta den här vändan…

Jag å andra sidan är “badrums-ekorre”.

Jag som knappt använder smink har inte mindre än 3 stora lådor fyllda med diverse krämer, smink, shampoo, balsam, smycken, olika body lotions m.m

Dags att rensa ut original förpackningar och onödiga toalett artiklar en gång för alla!

(Visited 134 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.