Köra från Sverige ner till Kapstaden…

…Är något som jag och Fredric ofta pratar om när vi dagdrömmer om allt som vi vill hinna göra ihop. Förmodligen bara en dröm som dessutom är väldigt svår att förverkliga när man driver ett företag som är så beroende av internet uppkoppling…

Men det är iallafall extremt kul att läsa om folk som gjort det och just nu har våra vänner Kenneth och Anna som driver guesthouset Villa Cape Adventures i Kapstaden, fått besök av just ett sådant par.

David och Kikko har kört i sin ombyggda VW Syncro ända från Östersund och resan påbörjades i Augusti 2010. Mer om deras äventyr kan ni läsa om på deras blogg Expedition SwedenAfrica 2010.

Fredric som ofta sitter och läser diverse bloggar om just sånt här, hittade för ett tag sedan ett företag som arrangerar liknande resor, där man betalar för att få följa med på en overland resa till Afrika. Mer om detta kan ni läsa på 4X4 Expeditions hemsida här.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Köra från Sverige ner till Kapstaden…
  1. Sydafrika turist skriver:

    Ja det kan vara fint, så länge man hittar dom fina områdena. Och du verkar ha koll vart man ska bo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.