Kirstenbosch summer sunset concerts

Nu är det återigen dags för Kirstenbosch omåttligt populära utomhuskonserter som hålls varje söndag med start nu på söndag fram till början av april.

Vet ni med er att ni kommer befinna er i Kapstaden en söndag så kan jag verkligen rekommendera att ni bokar biljetter och åker dit.

Som vanligt är det massa bra band som spelar som t. ex. Prime Circle, Goldfish, Freshly Ground, Mango Groove, Johnny Clegg mfl. och det gäller att man köper sina biljetter i god tid. Detta görs på www.webtickets.co.za och biljetterna brukar bara kosta strax över hundralappen.

Kirstenbosch är en stor botanisk trädgård i helt fantastiska omgivningar och för dessa konserter, uppmuntras man till att ta med sig picknick filt, något gott att äta och varför inte en flaska vin el annan god dryck.

 Supertrevligt!

(Visited 89 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.