Kapstaden, Garden Route och Kruger

Håller precis på och uppdaterar priser och justerar alla färdiga paket som vi erbjuder och denna “nykomling” har snabbt blivit en storsäljare:

Precis som namnet antyder så ligger fokus på några nätter i Kapstaden, vidare till Garden Route och sedan avslut med spännande safari i Krugerområdet.
I Kapstaden bor man på trevliga hotellet Portswood som ligger på gångavstånd ner till Waterfront. De har nyligen renoverat sina standard rum som nu är ljusa och fräscha och på området finns även ett trevligt poolområde. 
Nyrenoverade rum på Portswood Hotel
För stoppet längs Garden Route har jag valt The Dune Guest Lodge som ligger så himla läckert precis vid stranden i Wilderness
Dune Guestlodge ligger precis vid havet
Därifrån är tanken att man flyger från George vidare till Johannesburg och kör vidare mot Sabi Sands, som är ett fantastiskt viltreservat i krugerområdet. 
Safarilodgen vi valt är prisvärda Umkumbe Lodge.
Umkumbe är perfekt för den som vill uppleva Sabi Sands, men inte vill lägga de tusentals kronor som det kostar att bo på de lyxiga lodgerna som Sabi Sabi el Singita.
För mer information om resterande boenden i detta paket och dag för dag program + pris kan ni gå in HÄR och kika.
(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.