Julskinkan är inhandlad

På julafton kommer vi vara ett litet gäng svenskar som ska äta julmiddag här hos oss och jag har för en gångs skull börjat planera i god tid. Vi har delat upp det så att de andra tjejerna har med sig en del oxå men själv har jag tänkt fixa lite köttbullar, janssons…och en julskinka.

Hittade en skinka på Woollies men måste erkänna att jag faktiskt tillbringat alldeles för få jular i Sverige för att ha bra koll på hur man går tillväga när man kokar en skinka..? Utmaning!
Tur att det finns internet så att man kan hitta massa olika recept.. Griljerat har jag gjort flera ggr men aldrig behövt göra det från scratch..för visst blir det godast om man kokar va?
ja, ja..dessutom är ju inte senapen här nåt vidare så vi får se hur det hela kommer smaka men julskinka måste vi ju ha!

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.