Jasper

Igår tog vi en promenad ner till pingvinerna där vi hade en pratstund med Jasper, killen som tillverkar de supersöta elefant-nyckelringarna som alla mina kunder får.

Han blir alltid lika glad när vi ses (hoppas alltid att jag ska beställa fler elefanter 🙂 och den här gången visade han oss hur man på ett snabbt sätt trär på alla pärlorna på ståltråden.

Han använder sig av en liten burk med massa pärlor i och sedan har han satt i en pinne som snurrar runt burken och samtidigt sticker man ner ståltråden, och vips så har flera pärlor hamnat på tråden. Fiffigt tycker jag!

För ett tag sedan beställde vi 2 stora Geckos som vi tänkt hänga upp någonstans i lägenheten i Sverige och de lovade han ta med sig hemifrån på tisdag. Är även sugen på en större Elefant men borde kanske prioritera annat i resväskan…vi får se.
Verkligen jättefina grejer han gör och sen är han så himla trevlig också så nu hoppas jag på fler kunder till Sydafrikaexperten så att vi snart kan beställa fler elefant-nyckelringar 🙂
(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.