Jag har en Maria Montazami hemma

Imorse åkte vi till Kalk Bay för frukost på våffelstället som F älskar sen hans första besök i mars. Själv är jag inget jättefan av bacon och ägg ihop med pannkakor el våfflor men kan nog vänja mig…
Fredric verkar trivas bra här nere och har snabbt hittat egna rutiner i sitt nya “lyxhustru” liv.

Han plockar lite, städar lite, tar en kall cider ute i solen, solar lite, tar en promenad, tar en tupplur, tar en cider till, solar lite, och så håller det på…Gött!

Vad ska han hitta på när Eunice, vår städerska börjar till veckan..?

Idag skrattade jag mig fördärvad när han låtsades vara Maria Montazami när han skulle hitta perfekta platsen för sin “godis skål”. Skålen flyttades säkert 10 ggr med olika vinklar tills den hamnade precis rätt..ha ha.. jobbiga beslut!

Efter frukost fortsatte vi med vår “shopping spree”.

Lägligt nog har Boardmans i Longbeach mall, närmaste shoppingcentret för oss, en stor rea den här veckan där man får 50% rabatt på redan nedsatta varor.

Så det blev ett nytt matsalsbord, en bänk till vardagsrummet, lite mer matporslin, ljusblock, sängkläder till gästrummet etc.. Leverans: på måndag..Sen är det bara matsals stolar som fattas…i princip…

Nu blir det stenhårt jobb för mig resten av eftermiddagen och ikväll blir det fredagsmys framför Doobidoo och skavlan hemma hos familjen Kruger som har SVT World.

Härliga fredag!

(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.