Hotell i Kapstaden

Om man vill bo på hotell i Kapstaden får man oftast räkna med minst R500 per person och natt inkl frukost, så de flesta väljer kanske hellre ett Guesthouse el B&B då priserna ofta ligger ungefär lika el lägre och man får en mer personlig upplevelse.

Ska man resa till Kapstaden under högsäsong kan det dock vara svårt att få rum på de mindre ställena och då är hotellen ett bra alternativ.

Inför fotbolls-VM har det öppnats en hel radda med nya hotell så det kommer bli intressant att se hur det kommer påverka priserna nästa säsong.

Här kommer exempel på några av hotellen jag haft många kunder på el personligen gillar:
Lady Hamilton Hotel: Kanon för familjer då hotellet har bra pool och ligger i ett lugnt område men ändå med många restauranger etc inom gångavstånd. R450 per person inkl frukost.
Hotel Graeme: Prisvärt hotell i närheten av Green Point Stadium och på gångavstånd till många bra restauranger, waterfront m.m . Erbjuder även lägenheter. Från R450 per person inkl frukost
Fountains Hotel: Affärshotell som nyligen fått sig ett ansiktslyft. Ligger centralt, har pool och gym. Här kan man välja mellan vanliga hotellrum el lägenheter. Från R600 per person inkl frukost
Cape Diamond Hotel – litet boutique hotel mitt i centrum. Ingen pool men liten jacuzzi uppe på takterassen. R620 per person inkl frukost
Victoria Junction– 4 stjärnigt hotell i Green Point med perfekt läge för Waterfront och massa andra restauranger. Stor pool. Från R800 per person inkl frukost
Icon hotel– trendigt lägenhetshotell med bra läge. Från R560 per person med självhushåll, ingen frukost.
(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.