Hösten är här

Har regnat och blåst hela helgen och det känns lite snopet för oss eftersom vi hade tänkt vara lediga hela den här veckan. Hade sett fram mot att ligga i en solstol och inte göra någonting.
Har generellt varit en svalare sommar och vi har inte behövt använda vår portabla A/C en enda gång i år vilket har varit jätteskönt, men + 20 och regn är inte ok i början av april om ni frågar mig.

Ja, ja..vädret kan man inte rå på.

I lördags var vi i Constantia vindistrikt med familjen Prytz och där åt vi bl a en jättegod lunch på Steenbergs Bistro Sixteen82.

En personlig favorit och inte helt oväntat köpte vi även med oss några flaskor av deras blend: Catharina.

På kvällen var det dags för säsongens sista Amazink show och vi var där med våra goda vänner K & D som spenderade påsken på sitt sommarställe här i Kapstaden.
Var en mycket trevlig kväll och känns lite sorgset att säsongen redan är slut. Hoppas verkligen att Amazink kommer tillbaka i höst…

På söndagen hade vi bestämt date med K&D på Dornier för lite eftermiddagshäng med sunset- och tapas platters. Många skratt blev det och är alltid trist när de åker hem till Pretoria. Önskar de kunde bo här nere istället, men kul att de har sin semesterlägenhet här så att vi ses en del ändå…

Igår var vi lediga och plöjde igenom 3 filmer, lagade lite mat, drack lite vin och bara va. Härligt!

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.