Hemma!

Landade i Sverige i lördags och spenderade först helgen i Stockholm hos familj och vänner och körde vidare hem till Värmland i tisdags.

Själva resan från Sydafrika gick så bra det nu kan gå när man reser med små barn…när vi väl kom iväg dvs.

Dagen innan vi skulle flyga, försökte vi checka in oss online men kunde inte hitta Wilmers bokning. Tänkte först att han kanske automatiskt är inkluderad på min biljett men hade för mig från flygresan ner att man checkade in även honom så ringde till Turkish nästa morgon för att dubbelkolla och hon försäkrade att allting var i sin ordning.
Som tur var åkte vi ut till flygplatsen i tid för när vi väl stod vid incheckningsdisken visade det sig att personen som utfärdade våra nya biljetter när vi ändrade hemresedatum för några månader sedan, hade glömt ändra Wilmers biljett!
Klantigt!
Och till råga på allt så var det en trainee som försökte hjälpa oss åtgärda misstaget så det tog ju en hel evighet… Klockan tickade iväg och nästan 2 timmar senare skyndade vi oss igenom säkerhetskontroll och passkontroll. Hann precis byta på Wilmer innan det var dags att boarda.

Lite smått svettiga och sura tänkte vi att jaja, bara att förbereda sig för en riktigt jobbig resa men Wilmer skötte sig kanon och sov stora delar av resan.

 Eftersom Wilmer inte fanns med på bokningen till att börja med, var naturligtvis alla babysäten tagna men vi hade med amningskudden som han sov riktigt gott på så det gick det med.

 Men jag ska villigt erkänna att flyga med småbarn inte hör till favoritsysslorna som kommit med föräldraskapet.

 Hemma!
(Visited 120 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.