Hemma från jobbet

vaknade inatt med en dunder huvudvärk som inte vill släppa och imorse när jag försökte ta mig upp ur sängen snurrade hela världen och det kändes som om jag skulle svimma. Konstigt. Så nu ligger jag här i sängen med fördragna gardiner och laptopen i knät och hoppas på att det ska släppa..bums! Har aldrig varit bra på att vara sjuk..blir otroligt rastlös plus att jag har ju hur mycket jobb som helst som måste bli klart. Fast mår inge vidare från ljuset från dataskärmen så antar det bara är vila som gäller…Återkommer när jag frisknat till.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.