Hemma!

Ja, nu har jag sovit ikapp en del men har tyvärr dragits med risig mage sedan Kenya som inte riktigt vill ge med sig så behöver nog vila ännu mer de närmaste dagarna…Jäkla typiskt!
Skulle egentligen ha gått och sett en förhandsvisning av Amazinks nya show för i år som vi var inbjudna till ikväll men det går bara inte..Synd!

Fredric överraskade mig med en hemmagjord Sydafrikaexperten tavla…Tycker den är fin 🙂

Har trots detta lyckats jobba en hel del idag och trivs bra i vårt nya kontor även om det ser ut som ett bombnedslag just nu…Kommer nog i ordning så småningom.

Och vad mer? Jo, druckit varm oboy och ätit frallor med svensk gräddost på. Ljuvligt gott! Nu är det enda som saknas i vårat svensk-förråd: Annas pepparkakor så är det någon av våra kunder som är på väg ner som råkar ha lite plats över i sitt bagage så är marknadsvärdet på pepparkakor här nere väldigt högt just nu!

(Visited 59 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Hemma!
  1. Haha! Harald hade med sig 3 askar Annas pepparkakor när han kom förra helgen. Men Eilika är lite snål på den fronten. Hon delar inte gärna med sig av sina älskade pepparkakor!
    Jätte fin tavla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.