Hektiska dagar

Är lite mycket just nu…
Vi försöker hyra ut vår lägenhet så att vi kan lägga våra saker i förråd och spendera en del tid i Sverige under svenska sommaren + att jag tackat ja till ett antal Kenya-turer i juli-okt.

Dessutom har vi ganska nyligen startat ett företag här i Sydafrika och det blir naturligtvis massa möten med revisor, bank osv…Men snart är det mesta på plats och så småningom hoppas vi kunna flytta över den svenska verksamheten till Sydafrika. Det är ju här vi vill bo permanent så för oss känns det naturligt att även företaget ska vara baserat här så att vi kan gynna den sydafrikanska ekonomin genom att anställa sydafrikansk personal osv…

Vi kommer då också kunna ta kreditkorts-betalningar och detta är en fördel för de kunder som har en extra reseförsäkring via sitt kreditkort… Man kan redan nu betala sin resa hos oss med kreditkort och paypal men eftersom paypals avgifter är ganska höga, tillkommer det tyvärr i dagsläget en avgift. Denna kommer vi kunna slopa när allt är på plats. Känns kul och spännande!

Igår mellan två möten passade vi på att svänga förbi hemma hos M & A  för att gosa med lilla N.

Sååååå söt!

Med min jättehand som halvt täcker honom kan ni se vad liten han är… Men han växer så det knakar!

Är ju inte mycket som slår en nyfödd bebis alltså.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.