Hamlin-House…Någon som vet vilka de är?

Idag damp det ned en mail inbjudan från www.hamlin-house.com att bli med i deras vinklubb som låter skrämmande likt Sydafrikanska Vinklubben som jag varnat om tidigare HÄR.

Verkar vara liknande upplägg och denna klubb drivs av någon som heter Thorsten Eggert som tidgare haf kopplingar till SVK “systerföretag i Tyskland”. Han säger sig inte ha något att göra med SVK men har köpt deras databas och på såvis fått alla deras medlemmars email-adress….Bara det gör mig ganska irriterad och tror han kommer få svårt att få med sig några av de gamla medlemmarna från SVK…Däremot finns det ju stor efterfrågan på sydafrikanska viner i Sverige och jag tror inte Hamlin-House är de första som kommer försöka sig på detta så kunder kommer de säkert få ändå.

Sen kan det ju vara att de helt enkelt är seriösa och vill försöka göra samma sak som SVK, fast på ett fungerande och proffsigt sätt…det får tiden utvisa.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Hamlin-House…Någon som vet vilka de är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.