Gruppresa till Sydafrika i Feb…

Jobbar för tillfället med en gruppresa i Feb.
Min egna gruppresa dessutom.
Har diverse grupper som bokat genom mig men att få sätta ihop min allra första helt egna resa känns superkul..och ja, jag kommer nog inte kunna låta bli, utan kommer vara med som färdledare 🙂
Har insett att jag saknar detta med grupper och efter att ha tackat nej till massa guidejobb under nästa säsong, har nu beslutet vuxit fram att satsa på egna gruppresor. På liten skala.
Första resan bär alltså av i början av Feb 2011 och kommer ha fokus på Kapstaden, god mat, vin, vacker natur, mycket aktiviteter och safari såklart 🙂
Det ska vara prisvärt och inte för fullspäckat program, utan alla ska ha lite egen tid också.
Perfekt för er som helst slipper köra bil själv och dessutom vill ha mycket information om landet, kulturen och allt ni kommer uppleva.
Är ni intresserade av att åka med på en gruppresa i vinter, skicka en intresse anmälan till info@sydafrikaexperten.se så lovar jag skicka all info och priser så fort allt är spikat.
(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.