God fortsättning

God fortsättning och hoppas ni alla fick en riktigt mysig jul!

Själva firade vi som sagt julafton med lunch på en vingård och för dagen hade vi bokat bord på Longridge och blev väldigt nöjda!
Var ett tag sedan som jag och Fredric var där senast och den här gången blev vi enormt imponerade av maten så kommer nog bli fler besök inom kort. Longridge ligger mellan Stellenbosch och Somerset West om man kör längs R44.

Härligt att ha Mummi och Ukki på besök

Tyvärr har jag lyckats smittas av förkylningen som min mamma hade med sig från Sverige så resten av julen har jag legat däckad men hoppas snart vara på benen igen eftersom vi har fullt upp framöver.

Till veckan landar ett helt gäng bröllopsgäster och om mindre än 3 veckor så ska vi ha vårat efterlängtade bröllop! Hämtade upp min klänning igår och sitter med bordsplaceringarna osv nu…

Wilmer…ja, han njuter i fulla muggar av all den kärlek och uppmärksamhet som mummi och ukki (mormor och morfar på finska) ger honom. Speciellt bad med Ukki i poolen hör till favoritaktiviteterna.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
2 comments on “God fortsättning
  1. Bokcaféet i byn skriver:

    Ser ut som en skön jul i värmen!
    Här i Skåne njuter vi just nu av snö. Inte tokigt det heller! Lycka till med bröllopsbestyren!
    Mvh Anna

  2. Söt litet diadem eller vad man ska kalla det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.