Frukost på balkongen

Usch, nu har nedräkningen börjat! Detta är vår sista helg i huset som vi hyrt och allt vi gör är typ sista gången… för den här gången dvs…

Vi har gett fanken på att vi för en gångs skull ska vara lite organiserade så hör på detta: Vi har redan börjat packa! Alla extra kuddar, täcken, badlakan m.m är nedpackade och även en del av glasen. Kors i taket! Får väl se om denna effektivitet fortsätter eller om vi ändå står där kvart i nio på torsdag morgon och slänger ner allt huller om buller..
Har hänt förut..
Imorse sov vi länge, åt frukost på balkongen och nu sitter vi här i skuggan och läser bok/ bloggar
Planen för dagen är: absolut ingenting! Känns underbart…en promenad ner till pingvinerna ska vi väl försöka orka med..ligger nämligen en Aloe butik i närheten och sen F upptäckt vad bra deras läppbalsam är, tror jag vi måste bunkra upp ordentligt innan vi åker 😉

Utsikten från vår balkong

(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.