första doppet…

Idag har vi haft riktig sommarvärme med ca 32-34 grader!

Åt en supergod lunch med vår goda vän Ursula och när vi kom hem igen så ville jag ta ett dopp i poolen men självklart blev det genast lite halvmolnigt och Fredric som visat sig vara en riktig badkruka, ville inte bada så jag fick bada själv..

Lite bilder från detta och säkert inte intressant för några andra än vår familj som ju hemskt gärna vill se hur det ser ut där vi bor…

Så detta är alltså pool området och där finns även flera grillplatser och parasoll som man kan sitta under..Men eftersom det fortfarande “bara” är vår och sydafrikanerna sällan verkar bada, så kommer vi nog ha det här området för oss själva ett bra tag till…

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.