Flytt kaos!

Då har jag äntligen fått tummen ur och börjat packa…Satte ut annons på mina möbler i söndags och redan fått sålt allt som jag ville få sålt så det underlättar verkligen. Kommer behålla min säng, lite köksgrejor och kläder som jag kan förvara hos goda vänner..planen är ju att kunna komma tillbaka så snart som möjligt så vill inte göra mig av med allt.

Ska dessutom skicka en extra resväska med kläder och personliga saker till Sverige eftersom 20 kg på planet inte räcker speciellt långt.

Så just nu består mitt liv av klädsortering, packning och organisering…Iochförsig så har det regnat i snart ett dygn så på sätt och vis är det skönt att fixa allt sånt nu…

krånglar att ladda upp foton så får visa er foton från bröllopet lite senare…

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.