Fira Nyår på Clos Malverne

Förra året firade vi in det nya året på vårt stammisställe: Clos Malverne. Och nu har de börjat ta bokningar för årets brakmiddag och firande vid tolvslaget.

De kommer erbjuda en 8-rätters middag med deras egna viner till. Och vid tolvslaget kommer gästerna få skåla in det nya året med Clos Malvernes nya Brut Rosé som inte släpps förrän i början av 2013.

Generellt så går nyårsfirandet här i Sydafrika ganska lugnt till…De flesta väljer att boka in sig på en finare restaurang men ofta stänger restaurangen innan tolvslaget och förutom i centrala Kapstaden, är det inte mycket fyrverkerier m.m på grund av brandrisken…

Förra året vart det lite drag på Clos Malverne och även om vi sänkte medelåldern ganska markant, så hade vi riktigt roligt och maten var bra.

Middagen kostar R468 per person inkl mat + dryck och det gäller att boka i god tid då dessa platser bokas upp snabbt. För bokning kan man maila: info@closmalverne.co.za

Jag kommer även tipsa om andra restauranger i Kapstaden med omgivning som kommer erbjuda nyårs supé…Om ett par veckor borde de flesta restauranger släppt sina menyer…

(Visited 108 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.