Familjeresa till Sydafrika

Just nu har vi en låååång lista på förfrågningar från familjer som vill resa till Sydafrika antingen under kommande höstlovet– el under jul och nyårs-ledigheten.

Besök Monkeyland utanför Plettenberg Bay

Personligen skulle jag rekommendera okt-nov eftersom det är betydligt lugnare här nere och jag själv tycker det blir lätt kaos här nere runt jul och nyår….svårt att hitta bra boende, långa köer, service på restauranger sisådär osv..men för många är det enda tiden på året man kan åka och då är mitt enda tips:

Planera i tid!

Nu har jag satt ihop ett paket som jag hoppas ska kunna ge barnfamiljer lite tips och inspiration för hur en resa med yngre barn kan se ut i Sydafrika. Paketet kallar jag kort och gott Familjeresan och mer info om denna rundresa hittar ni HÄR.  


Resan är baserad på 2 vuxna med 2 barn under 12 år men naturligtvis kan man anpassa den till familjer med äldre barn, el om man är ett par som vill resa samma rutt…

Kariega: Perfekt för barnfamiljer

Man börjar resan i Kapstaden, fortsätter längs Garden Route och avslutar med häftig safari på Kariega Game Reserve.

VÄLKOMNA! 

(Visited 566 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.