Ett år äldre…

Men kanske inte så mycket klokare..eller? Har haft fullt upp under helgen och igår då jag i helgen först hade inflyttningsfest/b-day party och sen igår firade själva födelsedagen.

Festen var stor succe och det var superkul att ha goda vänner omkring sig och bara släppa loss…

Hann knappt återhämta mig från helgen innan det sedan var dags för firande av att man blir äldre och döm om min förvåning när några jobbkollegor kidnappade mig för en hel dag i party stämning… Avslutade kvällen på ett typiskt Minna-vis med Casino och på tok för många öl och idag har jag verkligen mått som jag förtjänat men oj så kul jag hade!

Tack så hemskt mycket för alla uppvaktningsmail, sms, blommor och annat…Ser verkligen fram mot mitt sista år som 20-nånting 🙂
(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.