En härlig dag på jobbet

Nu har våra första gäster som ska bo hos oss anlänt. L & B-L är ett väldigt trevligt par från norra Sverige som fått äran att “inviga” vårt gästrum. De bodde först några nätter på ett 5 stjärnigt hotell inne i Kapstaden så jag måste erkänna att jag var lite nervös över vad de skulle tycka om vårt lilla rum…

Och domen???

De älskar det 🙂

Vi har haft ett par riktigt mysiga dagar tillsammans och vi har haft helt otroligt väder.

Vi körde längs Chapmans Peak ner till kaphalvön igår och på kvällen åkt vi till Long beach i Noordhoek (samma strand som är högst upp på bloggen) för att se på på solnedgången.

Några kalla öl och cider, lite biltong och en 8 km lång sandstrand..Nice! Däremot gick såklart solen i moln så det blev ingen magnifik solnedgång men det gjorde inte så mycket.. Trevlig dag iallafall..

och idag har vi guidat runt på Kaphalvön…
Jag har sagt det tidigare men jag säger det igen..Jag älskar Okt månad och våren i Sydafrika!!! Varmt och skönt, vindstilla, mycket blommor, valar (japp vi såg val idag oxå)..Vad mer kan man begära??
På onsdag landar ett annat par…ett par som dessutom ska gifta sig på vingård..ska bli hur mysigt som helst och kul att få vara delaktig..
(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “En härlig dag på jobbet
  1. Elisabeth skriver:

    Du har en inspirerande blogg.
    Känslan som väcks i mig är – När får jag komma?
    Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.