Dator krångel igen

Har haft en hel del otur med datorer under de senaste åren och nu verkar det som om den senaste även den gjort sitt. Knappt ett år gammal och redan är alla tangenter utslitna och nu har hela skärmen hamnat snett och lite olika skruvar ramlat ur…hmmm..

Ok att jag jobbar extremt mycket men mer än så ska de väl klara av el?

Så nu har jag beställt en ny laptop som Inka får ta med sig ner när hon kommer ner i början av okt för att börja jobba hos oss. Hoppas innerligt att den jag har nu håller tills dess!

Är fortfarande ute och guidar i Kenya och allt flyter på bra. Har sett det mesta och även med denna grupp haft tur och sett flera leoparder och geparder…

Men jag måste erkänna att jag börjar känna av de långa dagarna..Jag går upp kl 04.00 varje morgon för att jobba ett par timmar med Sydafrikaexperten innan dagens aktiviteter med gruppen börjar kl 06.30 och oftast inte färdig förrän efter middagen runt kl 21-21.30…

Och när jag kommer hem i nästa vecka är det hög tid att börja förbereda välkomstpaket m.m för alla kunder som börjar komma ner till Sydafrika i början av okt så det är verkligen fullt upp just nu!

No rest for the wicked…

Börjar verkligen se fram mot nästa Sydafrika säsong som alltså börjar om några veckor. Min fjärde säsong som egenföretagare 🙂

 Kan även avslöja att jag kommer erbjuda en guidad vandringstur i Kapstaden en eftermiddag/kväll i veckan, för er som vill få ett litet intro till staden.

Har saknat guidningen och därför bestämt att jag gärna vill guida en dag i veckan om det går…Dessutom är jag självklart tillgänglig för privat guidning i Kapstaden med omgivning om man är ett mindre sällskap.

Mer info om detta kommer snart!

Nedan ett par bilder från igår:

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.