Dags att börja träna inför “big walk”

Råkade ju i ett mycket svagt ögonblick med för mycket alkohol i kroppen lova vara med på “big walk” i november. Ett stort event i Kapstaden varje år där folk går allt mellan 80-5 km för välgörande ändamål och även om jag bara ska gå 20km så har jag insett att jag måste sätta igång och träna.

Så nu har jag mätt ut en sträcka på 20 km hemifrån mig som jag har som mål att fullfölja åtminstone ett par ggr innan det är dags för själva eventet i November men kommer börja lite långsamt med 5 & 10km… ja, ja..får verkligen hoppas att detta går vägen..vore ju pinsamt om jag inte ens klarar av 20km när flera andra av mina kompisar ska köra på 50km!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.