Condé Nast Traveller´s top 100 hotel och resorts

Varje år utser Condé Nast Travellers  läsare en topp-100 lista på de bästa hotellen världen över och i år toppar Sydafrika listan med superlyxiga safari-lodgen:  Londolozi.

Kul!

Londolozi består av 5 olika lodger och är speciellt känt för att ligga i ett leopard-tätt område. Prislappen hamnar från R8750 per person och natt och uppåt. (5775 kr per person).

På topp-100 hittar man sammanlagt 7 stycken sydafrikanska hotell, varav 6 av dem är safari lodger i Sabi Sands viltreservat som angränsar till krugerparken.

Enda hotellet som inte är en safarilodge är Bushmans Kloof som ligger några timmars bilresa från Kapstaden. En väldigt unik natur-upplevelse “in the middle of nowhere”.

http://www.bushmanskloof.co.za

 En avkopplande natt  i den sydafrikanska vildmarken och Bushman´s kloof kostar från R3460 per person inkl alla måtider ( ca 2300kr per person)

Hela topp 100 listan hittar ni HÄR

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.