Bullbak

Doften av kanel, vanilj och saffran sprider sig genom huset. Tjejerna har bullbak 🙂

Linda och Inka jobbar båda som kockar hemma i Sverige så vi har blivit bortskämda hela veckan med deras kok-konst. Jag har bl a fått hemmagjord majonnäs och bea som är räddningen när man äter enligt LCHF.
Sjukt gott!!
Och idag kom Fredrics bror Björn hit och med sig hade han både jäst och saffran så nu bakas det bullar för fullt! (pärlsocker och vaniljsocker hade tjejerna med sig) Kommer bli kanel & vaniljbullar, samt saffransbullar med vit choklad….Mums!

Älskar att få besök hemifrån! Är som julafton när folk öppnar upp sina resväskor…
Björn lyckade smuggla in 2 stora Västerbottenost och sedan hade han även med sig svenskt salt, torrjäst, saffran, Annas pepparkakor, Löfbergs lila kaffe (vi är trots allt från Värmland) skvallertidningar, buljong m.m.
Kaffe och pepparkakor fick vi dessutom av vår snälla kund Stefan som spenderat nyår med sin familj här i Kapstaden. Han var så snäll och frågade innan de åkte om vi saknar något från Sverige. Shysst!
Så nu går det ingen nöd på oss…

Bullar är ju big NO-NO när man försöker undvika kolhydrater och socker men idag kan jag inte låta bli…här ska det fikas på svenskt vis!
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.