bröllops paket

Tillbaks från Åland och en supertrevlig helg med massa nytt folk och många glada skratt.

Har tillbringat kvällen med att läsa alla mail som jag fått genom bloggen och måste be om ursäkt för att jag varit dålig på att svara på sistone. Har varit minst sagt lite upp och ner i mitt liv men lovar att det ska bli skärpning f o m nu.
Fått jättemycket respons och frågor om tips på boende etc och lovar återkomma så snart jag kan och sätter gärna ihop paket till er som vill. Många är oroliga för att det blir dyrt med skräddarsydda paket men det kostar alltså inget extra mot ifall ni skulle boka allting själva på t ex internet. Jag som researrangör får ofta en liten rabatt av hotellen och det blir min marginal i slutändan helt enkelt.

Har dessutom fått flera mail ang bröllop och många undrar hur dyrt det är att gifta sig i Sydafrika. Det företaget som jag anlitar har ett baspaket för ca 14 000kr för ett strand bröllop. Då ingår själva vigseln och all admininstration runt det, wedding co ordinator services, brudbukett, chaufför till och från stranden och 200 foton från en professionell bröllopsfotograf.

Man kan även gifta sig på ett safari lodge, i vindistrikten el varför inte uppe på Table mountain el Cape Point. Finns hur många olika paket som helst och de är jättebra att ha och göra med och kan hjälpa till med allt från brudkklänning, ringar, tårtor och mycket mer.

Min tanke är att erbjuda dessa paket och sedan även inkl boendet så slipper brudparet tänka på allt sådant och ha en bokning som inkl allt. Känns nytt och spännande!

(Visited 73 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.