Boka restauranger i Franschhoek

Franschhoek har ett enormt utbud av högklassiga restauranger och ska man spendera några dagar i detta vackra vindistrikt, gäller det att man har bokat bord i god tid innan resan… Helst 2 månader i förväg.

Pierneef a la Motte

Pierneef á La Motte

 

På den HÄR sidan har man samlat ett flertal restauranger i Franschhoek, med länkar för enkel bokning via mail direkt till de olika restaurangerna. Man har även listat information om varje restaurang, meny förslag,  samt öppet-tider.

På samma sida kan man även boka transfer till och från restaurangen och eftersom det inte finns vanliga taxis i Franschhoek, är det en bra idé att även ha bokat transfern i förväg…

Ett annat tips är att göra en sökning på Tripadvisor för att se vilka ställen som är populära just nu. Ger inte alltid den mest rättvisa bedömningen då det ibland räcker att man fått en dålig recension för att hamna väldigt långt ner, men det är ändå ett bra verktyg när man ska göra research inför sin resa.

 

(Visited 653 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.