Blivit av med min mobil

Igår lyckade jag på något konstigt sätt bli av med min Iphone. Vi körde runt i Lake Nakuru parken och stannade till för att titta på flamingos och då måste den på något sätt ramlat ur min kikarväska och ur jeepen???

Insåg vad som hänt bara ca 10 min senare men då var det redan försent..någon måste ha plockat upp den och bestämt sig för att behålla den eftersom den några minuter senare var avstängd. Surt! Hade pin-lås m.m men antar att det inte är speciellt svårt att låsa upp…

Ja, ja…Antar jag blir tvungen att köpa en ny telefon när jag kommer hem men just nu går det alltså inte alls att nå mig via mobilen.

Idag såg vi återigen en leopard, denna gången i ett träd men lite för långt bort för bra bilder och annars har vi roat oss med att titta på roliga noshörningsungar, Rotschild giraffer m.m och även hunnit plantera ett varsitt träd.

En helt ok dag och imorgon bär det av mot resans sista stopp och för många även höjdpunkten: Masaai Mara.

Den här lilla Noshörningen sprang, runt, runt, runt…
(Visited 95 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.