Billiga flyg till Sydafrika med Emirates

I början av September kommer Emirates börja flyga mellan Stockholm och Dubai och detta gör ju att det kommer bli betydligt enklare att flyga till Kapstaden från Sverige med dem…

Just nu har de superbilliga biljetter till er som kan tänka er att resa ner till Sydafrika sep-okt…El vad sägs om ca 4700kr för en t/r biljett till Kapstaden? Helt ok och sydafrikanska våren med alla valar och blommor m.m är en härlig tid här nere….

Visserligen får man vänta dryga 5 timmar i Dubai men vore det jag, skulle jag boka så att man har några dagar först i Dubai och sedan vidare till Kapstaden….

(Visited 97 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.