Billiga biljetter hos Lufthansa

Just nu erbjuder Lufthansa billiga flygbiljetter till Johannesburg igen. Tur och retur från Stockholm från 5990kr. Resan måste bokas innan tisdag den 16:e okt och gäller på flyg mellan 1 nov-30 april.

Mer om detta kan ni läsa HÄR.

Planerar man en lite längre resa typ som vår “Stora Sydafrikaresan” så är det perfekt att flyga in och ut från Johannesburg.

Ett annat bra alternativ är att börja med ett Kruger Safari paket och sedan ta ett inrikesflyg till Kapstaden och  boka in Startpaketet i Kapstaden. Med denna kombo behöver man ingen hyrbil.

Håller även på och sätter ihop ett paket såsom jag själv skulle boka om det var första gången jag skulle resa till Sydafrika..Inte helt otippat kommer den innehålla bra safari, Kapstaden såklart och god mat och dryck i vindistrikten..Återkommer med detta snart 🙂

(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.