Biljetter till taffelberget

Jag har ju många ggr tipsat om att man kan köpa biljetter till Taffelberget online och på så sätt spara några rand + att man också slipper en del av kön till linbanan.

Döm om min förvåning när jag skulle köpa biljetter till några kunder för några dagar sedan och online biljetterna var slutsålda?
 Har aldrig tidigare hänt.

Dessutom har de ändrat biljetterna så att man måste välja om man vill ha förmiddags- el eftermiddagsbiljett? Biljetten är fortfarande giltig i 14 dagar från det datum man väljer men det är ju jäkligt irriterande att man inte längre kan åka upp hela dagen.

 Taffelberget är EXTREMT väderberoende så det är sällan man kommer upp på första försöket och att då vara tvungen att vänta till nästa morgon el eftermiddag känns ju väldigt surt. Nej, det här nya upplägget gillar jag inte alls och då tycker jag nästan det är bättre att köa och betala för biljetten på plats när man vet att linbanan är öppen och vädret är bra.

(Visited 450 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.