Bättre sent än aldrig…

I våras hade jag ju ett litet planterings projekt då jag planterade chili, basilika, tomater m.m (eller ska jag vara helt ärlig så var det Fredric som planterade och jag som vattnat och tittat till dem sedan dess)…Tomaterna gick det sisådar med och basilikan glömde vi mer el mindre bort och chillin…njae..tyckte inte det hände mycket alls…

Men nu så!

Bättre sent än aldrig!

Note to myself: Börja plantera betydligt tidigare nästa år…

Idag har vi haft hela 28 grader i skuggan och strålande sol. Tänk om det fina vädret kunde hålla i sig över helgen också…Fredric har nämligen aldrig varit på en regnfri safari tidigare…Hoppas, hoppas!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.