Barnvänligt boende i Plettenberg Bay

Som ni kanske kommer ihåg så gjorde vi en studieresa längs Garden Route i Maj. Vi besökte totalt ett 10-tal olika boenden…Vissa ställen har vi använt i många år och alltid kul att hälsa på ägarna och byta några ord..och andra ställen är helt nya för oss, el att vi använt dem tidigare efter rekommendationer el liknande, men själva inte personligen träffat ägarna.

Bayside Lodge i Plettenberg Bay har vi använt i ett par år, men varken jag el Fredric hade personligen träffat Adrianne som driver stället,  så det var kul att äntligen träffas.

Tycker det är svårt att hitta bra, familjevänliga guesthouses i just Plettenberg Bay.

Många ställen tar inga barn under 12, el så håller själva boendet lite för låg standard, el väldigt hög standard så att det blir väldigt dyrt om man reser som en familj på fyra…

Men hos Bayside Lodge är barn i alla åldrar välkomna och de har gott om leksaker m.m så att man som en familj, känner sig väldigt välkommen.

Bayside lodge

Rummen är riktigt fräscha (trots lite tråkig “mormor-dekor” och mycket träpanel osv) och Adrianne som haft ansvar för ett 20-tal lyxiga safarilodger i Botswana, har ett öga för detaljer och är extremt service minded…

De köpte Bayside Lodge för bara ett par år sedan och har lyckats få guesthouset att klättra på Tripadvisors rankning från plats 38 till nr 2 i Plettenberg Bay! Inte illa!

pool bayside lodge

 

Stranden ligger på några minuters promenad och i Plettenberg Bay kan man gott och väl spendera 3-4 nätter..

Pris på Bayside Lodge: R715 per person och natt inkl frukost (ca 400kr).

Verkligen ett prisvärt och trevligt alternativ i Plettenberg Bay tycker jag.

(Visited 189 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.