Ännu mera shopping

Folk måste tro att jag är någon slags shopaholic snart..
Idag fortsatte vi vår shoppingrunda med ett besök på Hi-Fi Corporation där vi införskaffade skrivare/scanner och lite annat till kontoret.

Och eftersom Builders Warehouse ligger rakt över gatan kände vi oss manade att även gå in där…Och jo..det blev en del grejor även där… Surpise, surprise!
Hittade ett litet bord med tillhörande stolar till ena balkongen, lite krokar för att hänga upp tavlor med och sen en liten “safety box” till gästrummet så att våra gäster kan låsa in sina pass, pengar etc..
Men fortfarande inga matsals stolar…enda som fattas nu.. Och både jag och F börjar lessna på alla affärer..Ingen av oss gillar egentligen shopping..överhuvudtaget!

Resten av dagen har jag jobbat. Och kommer förmodligen jobba hela dagen imorgon också. Är ju ändå därför jag är här!

Har förresten planerat in en liten road trip i nästa vecka. Jag blir ju ett år äldre och tänkte det kunde vara kul för F att se valar (har inte sett några här senaste veckan) så vi kommer åka till Hermanus en sväng på torsdag. Ska bli kul!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.