Ännu ett bloggtips

En av mina favoritbloggar all times är Mary af Rövarhamn som handlar om en barnfamiljs jorden-runt resa i segelbåt. Härliga bilder, man får insyn i en otroligt annorlunda vardag och helt enkelt en jäkla inspirerande blogg på många sätt och vis…Rekommenderas varmt!

Nu har familjen precis seglat i hamn i Richard´s Bay, en stad på Sydafrikas östkust och självklart väntar jag spänt på att få läsa om deras intryck och upplevelser i mitt nya hemland.

Har inte en aning om hur deras planer ser ut, och om de ens kommer spendera någon tid här men vi kommer säkerligen få läsa om annorlunda situationer och erfarenheter som man som “vanlig” turist inte ofta får uppleva…

(Visited 25 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Ännu ett bloggtips
  1. Åh, tack för de varma orden. Suger glupskt i mig av både dem och alla dina fina tips på bloggen. Känns jättekul att vara här. Detta land som vi hört så mycket gott om. Än så länge har vi inte hunnit se mycket mer än marinan och mataffären. Men båda har fallit i smaken 🙂 Slås av hur vänliga och hjälpsamma alla vi träffat verkar vara, tycker folket här påminner rätt mycket om australiensarna.

    Tänkte stanna i landet i två månader, lite drygt. Först några veckor här uppe runt Richards Bay för att fixa en del med båten, leta reda på alla vilda djur och umgås med goda vänner som bor i stan. Sedan bär det av söderut i den takt som vädret tillåter. Ganska tuffa vatten här ute … Hoppas på att vara framme i Kapstaden nån gång i början av November.

    Håll gärna ett öga på oss, så vi inte missar något najs som vi råkar befinna oss i närheten av. Budgeten tillåter inte några längre utflykter men alla vilda djur måste vi förstås se.

    Allt gott, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.