Amazink kommer tillbaka

Förra säsongen startades den nya “Dinner Showen” Amazink i Stellenbosch kåkstad: Kayamandi och det blev genast en supersuccé och är i vårt tycke den bästa “Afrikanska” upplevelsen i hela kapområdet.

Den glada nyheten är att de kommer fortsätta med Amazink även i år, fast med lite annorlunda upplägg.

Istället för att inkludera en 3-rätters middag, kommer man ha en liten marknad öppen där folk kan välja vilken mat man vill köpa, och vill man inte äta så behöver man inte. Detta är ett sätt att hålla biljettpriset nere: R200 per person, samtidigt som man hoppas kunna skapa fler arbetstillfällen i samband med marknaden. Låter som ett bra beslut tycker jag.

Idag och imorgon hålls de sista Auditions och det ska bli väldigt spännande att se vad för slags talang de hittar den här gången.

Amazink showen kommer hållas  varje ons, fre och lördag kvällar med start den 28 sep och även en lunch-föreställning på söndagar.

Även om man inte tänkt övernatta i vindistrikten så tycker vi man absolut ska komma och se showen. Kontakta oss så hjälper vi till med bokningar och transfer till och från Kapstaden kan ordnas för en rimlig peng.

VÄLKOMNA!

(Visited 108 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.