3 nätters Kruger paket

Flesta nya besökare till den här bloggen hamnar här på grund av att de letar efter info om Kruger parken.
Därför tänkte jag passa på att tipsa om ett jättebra paket som Bushwise Safaris erbjuder för tillfället
Bushwise Safari Lodge
Bushwise ligger i Marloth Park, en liten park som angränsar till de södra delarna av Kruger parken.
I Marloth hittar man många olika antiloper, giraff, zebra m.m men inga kattdjur el elefanter. Men det är en väldigt mysig park ändå och perfekt bas för safari i Kruger. Själva Bushwise lodgen ligger precis intill Kruger staketet så ofta ser man elefanter som kommer ner till floden för att dricka.

Bushwise har bara några få rum och det gör att man får en väldigt personlig och ganska unik upplevelse och de har några av de bästa guiderna jag någonsin stött på.

Man kan antingen boka ett “dinner, B&B package” där man har boende, frukost och middag inkluderat och att man bokar diverse safariaktiviteter separat, eller så kan man boka något av deras olika paket. Det mest prisvärda och populäraste paketet bland mina kunder är deras 3 nätters paket. I detta ingår dels transfer till och från Nelspruit (går flera flyg från Johannesburg el Kapstaden till Nelspruit), en Safari aktivitet i Kruger parken per dag och frukost+ middag. Man hinner göra en kvälls safari, en heldags safari inkl frukost i bushen, samt en walking safari. Bra mix och man hinner uppleva mycket.

Guidad safari i Krugerparken
Pris: R4980 per person

Hör av er till mig om ni vill boka detta paketet- och kom ihåg!

Det kostar absolut inget extra!

(Jag har samarbetat med Tim på Bushwise i snart 4 år och många av våra kunder har varit dit, och därför ger han mig lite rabatt, som blir vår vinst. Inga bokningsavgifter eller tillägg, jag lovar.)

Bokar man via oss får man dessutom ett välfyllt välkomstpaket med nyttig information samt att man har tillgång till 24 timmars svensktalande jourtelefon under resans gång.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.