221 dagar kvar…

…Till vårt efterlängtade bröllop som kommer gå av stapeln 15 jan.

Har nu gått över tiden 9 dagar med bebis och för att få tiden att gå så har vi börjat klura lite mer på detaljerna för vår stora dag.

Svenska inbjudningarna skickades i förra månaden och det verkar som att många kommer kunna närvara så det känns ju extra kul!

Dec-jan kommer vara fullproppat med besök från våra nära och kära men det betyder ju såklart också en hel del pusslande med att hitta boende till alla…Hjälp med hyrbilar, passande flyg osv…Något som vi iochförsig bör vara ganska rutinerade med vid det här laget…

Åhhhh…som vi längtar! Ska bli såååååå kul!!!

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “221 dagar kvar…
  1. Mikael Stiller skriver:

    Härligt att du bor nere i Sydafrika! Har samma tanke eftersom jag varit mycket nere i Namibia, Sydafrika & Botswana och har nu startat upp en äventyrsresebyrå, Odd Explorer (http://www.oddexplorer.se) med ävenyrsresor till Namibia. Jag är fotograf (foto från Afrika hittar du på http://www.mikaelstiller.com) och älskar verkligen äventyr och resor i Södra Afrika och hoppas på att kunna flytta ner på sikt och bygga upp en organisation för resor och fotografera där nere. Lycka till med er resebyrå och livet i Sydafrika! Mvh Mikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.