Säsongen är igång!

Nu är vår 8:e säsong igång och det råder full aktivitet både på kontoret här i Sverige, men även hos våra medarbetare nere i Sydafrika.

Älskar’t!

Vi har under sommaren vuxit till ett team med 5 personer så nu känns det som att vi har läget under kontroll och förhoppningsvis kommer vi slippa tacka nej till massa förfrågningar framöver..

Lovar presentera våra nya kollegor lite längre fram.

Känns skönt med uppbackning senare i höst när bebis gör entré…

Är så mycket som jag vill tipsa och skriva om inför den här nya säsongen så vet knappt vart jag ska börja! Allt från Guesthouses och safarilodger som jag vill rekommendera, till nyöppnade restauranger och aktiviteter som jag själv längtar efter att få testa.

Bl a är jag lite nyfiken på att prova dessa “pop-up” glassar som vingården Haute Cabriere ska lansera lagom till den sydafrikanska våren… Otroligt cheesy reklamfilm men de vackra vyerna från Franschhoek i bakgrunden får iallafall mig att ändå längta tillbaka lite.

 

 

(Visited 157 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Säsongen är igång!
 1. Hej Minna! Jag hittade din blogg när jag sökte på “jobba i Kapstaden”. Det är nämligen så att jag kommit i kontakt med en organisation som dels jobbar med volontärsprogram, men också olika samhällsprojekt. Jag skulle bli så tacksam för lite tips om hur det är att jobba i Kapstaden. Har du skrivit något sådant inlägg redan? Försökte söka runt lite här men hittar inte riktigt någonting. De erbjuder mig jobb hos dem mot ett så kallat “stipend”. Vad innebär det? Tacksam för svar!

  Vänliga hälsningar,
  Christine

  • admin skriver:

   Hej Christine,
   Tack för din kommentar men har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor ang jobb då reglerna i Sydafrika är extremt krångliga och svåra, utan du får nog fråga företaget i fråga el organisationen att förklara lite tydligare.

   Mvh
   Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*