ytterligare förseningar

Börjar känna mig lite som han killen i “the Terminal” som bor på en flygplats…
Visade sig att planet som skulle ha landat kl 08.40 med mina sista gäster nu är försenat till 14.35 i eftermiddag! Dessa gäster har alltså befunnit sig på resande fot utan någon hotellnatt el dylikt i mer än 48 timmar. Och flygbolaget vägrade hjälpa de eftersom förseningarna berodde på väder….Så jäkla dåligt!

Ser inte fram mot en grupp otroligt trötta och griniga resenärer..för hur det än är så kommer det bli jag som får ta klagomålen..men, men..är van vid sånt vid det här laget.

Så här sitter jag med datorn och jobbar ikapp med bokningarna som jag har för Sydafrikaexperten. Har för tillfället en hel del kunder som är ute på sin resa så vill dubbelkolla att allt är bokat och klart…

har dessutom fått en mycket intressant gruppförfrågan så sitter och klurar lite på den..

Livet känns i allmänhet ändå helt ok. Jag jobbar för fullt med det jag tycker är absolut roligast och hur många är det inte som våndas över att gå till jobbet varje morgon?

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad!

(Visited 29 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.